ارائه روزانه ۷۰ هزار خدمت در درمانگاه‌های خصوصی مشهد | ۷ هزار پزشک و پرستار در مراکز درمانی خصوصی مشغول به کار هستند علت آتش‌سوزی امشب و مشاهده دود در شرق تهران(خیابان دماوند) چه بود؟ (۱۸ مهر ۱۴۰۴) تعطیلی ۲۴ درمانگاه خصوصی مشهد در ۵ سال اخیر | بدقولی بیمه‌ها، بلای جان مراکز درمان سرپایی + فیلم دستگیری عامل اسیدپاشی به رئیس شورای شهر «درود» خراسان رضوی زندگی سالم با سلامت روان | گذری کوتاه بر مفهوم سلامت روان از منظر روان‌شناختی، جامعه‌شناسی، پزشکی و دینی آیا میزان مهریه کاهش می‌یابد؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | دمای مشهد امروز به ۳۱ درجه می‌رسد پیش‌بینی بارش باران و رعد و برق در برخی مناطق (۱۸ مهر ۱۴۰۴) شیدایی: آمادگی برای بحران ها، هدف مسابقات عملیاتی دوام ثامن نخستین شاخص توسعه کشور، آموزش و پرورش است | سخت‌ترین دوره تحصیلی، دوره ابتدایی است زمان پرداخت معوقات متناسب سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد (مهرماه ۱۴۰۴) پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر
سرخط خبرها

درباره سیاسی‌کردن واکسیناسیون کرونا در برخی رسانه‌ها | واکسن «شوخی‌بردار» نیست

  • کد خبر: ۵۸۷۵۳
  • ۲۷ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۵
درباره سیاسی‌کردن واکسیناسیون کرونا در برخی رسانه‌ها | واکسن «شوخی‌بردار» نیست
اینکه با مسئله مهم واکسیناسیون، سیاسی برخورد شود، یکی از چرک‌ترین کار‌های رسانه‌ای است که ممکن است رسانه‌ای یا گروهی سیاسی آن را انجام دهد، چون این مسئله غیر از ضربه‌زدن به طرف مقابل هیچ سود دیگری ندارد و فقط و فقط اضطراب مردم نگران را از آن حدی که باید بیشتر می‌کند.
محمدناصر حق‌خواه | شهرآرانیوز؛ دوسه ماه گذشته از این سال کرونایی، بحث اول رسانه‌ها دیگر کرونا و همه‌گیری عجیب‌وغریبش و راه‌های پیشگیری از آن نیست. دیگر تقریبا همه راه پیشگیری و نبود درمان قطعی و وضعیت دردناک ابتلا و مرگ را می‌دانند و این خبر‌ها فقط تکراری عجیب در سالی تکراری است. در این چندماه گذشته، خبر اصلی، کشف و توزیع واکسن و شروع واکسیناسیون در بعضی کشور‌ها و راه رسیدن آن به کشور‌های دیگر است. در فضای‌مجازی ایران هم مردم در این چندماه در توئیتر و اینستاگرام ابتدا درباره دیررسیدن واکسن به کشور نگرانی داشتند و بعد که خبر واکسن ایرانی رسید، ابتدا نگرانی‌هایی درباره کیفیت آن وجود داشت که با تزریق دختر رئیس ستاد اجرایی فرمان امام و مسئولان دیگر این نهاد که مسئول ساخت واکسن بودند و تأیید‌های اولیه پزشکی، این نگرانی به یک خبر خوب و امیدوارکننده تبدیل شد.
 
در یکی‌دو هفته گذشته هم خبر رسیدن واکسن روسی اسپوتنیک به ایران ابتدا نگرانی‌هایی را به وجود آورد و پس از اینکه سازمان بهداشت جهانی این واکسن را تأیید کرد و از اثربخشی بیش از ۹۰ درصدی آن گفت، خیال مردم از این بابت راحت شد و مثل باقی کشور‌ها در اولین مرحله کادر درمان شروع به تزریق واکسن کردند. این نگرانی‌ها و امیدواری‌های پیاپی امری طبیعی است، چون مسئله مستقیم با جان مردم در ارتباط است و نمی‌شود با آن ساده برخورد کرد؛ چه ترس از دیرآمدن واکسن و چه ترس از رسیدن واکسنی که به تأیید مجامع معتبر نرسیده باشد، نگرانی درستی است و اینکه واکسن و مسائل مربوط به آن در این چند هفته به ترند اول فضای‌مجازی تبدیل شده است و اخبار مربوط به واکسن ایرانی و روسی و چینی و آمریکایی و جزئیات هرکدام به‌سرعت دست‌به‌دست می‌شود، امری طبیعی است.

اینکه با این مسئله مهم، سیاسی برخورد شود، یکی از چرک‌ترین کار‌های رسانه‌ای است که ممکن است رسانه‌ای یا گروهی سیاسی آن را انجام دهد، چون این مسئله غیر از ضربه‌زدن به طرف مقابل هیچ سود دیگری ندارد و فقط و فقط اضطراب مردم نگران را از آن حدی که باید بیشتر می‌کند. کاری که در چند روز گذشته ۲ رسانه معاند «من‌وتو» و «ایران‌اینترنشنال» انجام دادند. این ۲ رسانه با قصد تحقیر واکسن ایرانی خبری را به نقل از رئیس ستاد اجرایی فرمان امام نقل کردند که از آن خبر این‌طور برداشت می‌شد که هیچ‌کشوری از ایران درخواست ارسال واکسن ایرانی نکرده است.

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی ستاد اجرایی فرمان امام در رشته‌توئیتی با اشاره به خبر منتشرشده ۲ رسانه ایران‌اینترنشنال و من‌وتو به‌نقل از رئیس ستاد اجرایی مبنی بر درخواست خرید نکردن کشور‌های خارجی از واکسن ایرانی کرونا نوشت: «۱۱روز قبل دکتر مخبر اعلام کرد با وجود طرح مبحث درخواست کشور‌های خارجی برای واکسن ایرانی کرونا، هنوز درخواست رسمی مطرح نشده است و ۴روز قبل خبر از درخواست رسمی دادند. ولی این ۲ شبکه خبری برای تخریب واکسن ایرانی کرونا مصاحبه ۱۱روز قبل را امروز و البته به‌صورت وارونه منتشر کردند.»

هدف این حرکت عجیب این ۲ شبکه ماهواره‌ای، فقط می‌تواند مغشوش کردن ذهن مردم باشد و آنان را نگران‌تر از پیش کند. البته که دراصل برخی رسانه‌ها بیشتر از اینکه به این موضوع فکر کنند که چه خبری برای مردم مفید است، نظر به این دارند که چه خبری منافعشان را بیشتر تأمین می‌کند. همچنان‌که چندی پیش هم «دویچه‌وله انگلیسی» در خبری در اینستاگرامش از واردات واکسن روسی و چینی به آلمان نوشته بود و همین رسانه در صفحه فارسی‌اش با تیتر ورود «واکسن‌های بحث‌برانگیز روسی» به خبر ورود واکسن روسی به ایران واکنش نشان داده بود! این مطلب را علیرام‌نورایی، بازیگر ایرانی، در استوری‌اش منتشر کرد و به دورویی این رسانه‌ها واکنش نشان داد. البته نباید فراموش کنیم که مسئولان باید همیشه به فکر انتخاب بهترین گزینه‌های درمانی و پیشگیری برای مردم باشند و نباید از رصد و نقد آنان دست بکشیم، اما بسیاری از رسانه‌های معاند صفحه‌های خبری‌شان هدفی جز نگران‌کردن ما برای بهره‌بردن‌های سیاسی یا بیشتر دیده‌شدن ندارند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->